Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Για την Ελλάδα ρε γαμώτο....


Επίθεση!!!

Μόνο με επιθετικό ποδόσφαιρο κερδίζονται τα ματς. Με τσούκου τσούκου μπολ, μόνο καμιά έκπληξη μπορείς να κάνεις( δες τον Βάζελο).

Έτσι και στην Ελληνική πολιτική. Μια ζωή στην τσούκου τσούκου εξωτερική και οικονομική πολιτική. Να μην σπάσουμε τ’ αυγά. Όμως άμα δεν σπάσεις αυγά ομελέτα δεν κάνεις.

Σήμερα, μετά τις τόσες ηλιθιότητες που έχουμε κάνει, είναι μια ευκαιρία να ξαναγίνουμε σοβαροί. Να σταματήσουμε να είμαστε ουρά σε όλους, Άγγλους Γάλλους, Γερμανούς, Πορτογάλους, Αμερικανούς, Τούρκους και λοιπούς όπως έλεγε και ο καραγκιόζης.

Μετά από 5 μήνες απραξίας ο ΓΑΠ έχει την ευκαιρία της ζωής του για να μην γίνει ο νέος Χ. Τρικούπης και ξαναγυρίσει στο Γιωργάκης. Μπορεί να γίνει ο Καμπούρης του 87. Να εκτελέσει τις δυο βολές και να σηκώσει την κούπα. Μπορεί να ταρακουνήσει συθέμελα όλο το οικονομικό σκηνικό της ΕΕ και να γίνεις ήρωας όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλη την Σοσιαλιστική Διεθνή.

Θα μου πείτε πως θα γίνει αυτό;

Πολύ απλά, θα ζητήσει την αποχώρηση της Ελλάδας από το Ευρώ. Για να δούμε τότε τι θα πουν οι εταίροι μας; Που θα κατρακυλήσει το ευρώ, που φτιάχτηκε από μια συντεχνία οικονομολόγων και κάποιων ισχυρών οικονομιών στην ΕΕ.

Γιατί δεν πληρώνουμε όχι μόνο τα κακώς κείμενα τα δικά μας, αλλά και τα κακώς κείμενα μιας ενοποίησης που έγινε στο πόδι;

Έτσι κι αλλιώς χαμένοι για χαμένοι είμαστε, ας παρασύρουμε κι άλλους μαζί μας. Θα τους αρέσει άραγε;

Γιώργο έχεις την ευκαιρία, να επιτεθείς και να βάλεις γκολ. Το γήπεδο είναι ελεύθερο. Κάνε μας υπερήφανους. Για την Ελλάδα ρε γαμώτο!!!

Iznogood

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου