Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Κύριε Πρωθυπουργέ....

Κύριε Πρωθυπουργέ,

To κράτος ευημερίας και η οικονομική ανάταση που υποσχεθήκατε προεκλογικά στον Έλληνα ψηφοφόρο, δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση:

1) Την αύξηση των αντιλαϊκών έμμεσων φόρων μέχρι του ποσοστού 10%, όπως προαναγγέλλεται στις διεθνείς αγορές δια στόματος του υπουργού οικονομικών.
2) Την πανθομολογούμενα άδικη αύξηση των τελών κυκλοφορίας των αυτοκινήτων, των πλέον αδύναμων οικονομικά πολιτών αυτής της χώρας. Αναρωτιέμαι, αν με αυτή την παράλογη αύξηση, τιμωρείται την φτώχεια!
3) Την αβελτηρία ελέγχου, της αγοράς - εμπορίου, που καθημερινά με την ασύδοτη συμπεριφορά της, παραβιάζει βάναυσα την τσέπη του Έλληνα καταναλωτή.
4) Το πάγωμα έως και μείωση σε ποσοστό 4% του μισθού του δημοσίου υπαλλήλου, ο οποίος σε καμιά περίπτωση δεν ευθύνεται για την θέση που κατέχει. Ακέραια η ευθύνη ανήκει στους πολιτικούς και στις πελατειακές σχέσεις που ανέπτυξαν με τους πελάτες-ψηφοφόρους.

Κύριε Πρωθυπουργέ,

επειδή τα σημάδια των πρώτων οικονομικών μέτρων που πήρατε είναι κάθετα αντίθετα με τις προεκλογικές σας εξαγγελίες ,αυτό μας δίνει το δικαίωμα να θεωρούμε ότι οι επιμέρους εξειδικεύσεις, θα είναι δυσχερέστερες για τον απλό πολίτη.

Θα σας υπενθυμίσουμε

1)Φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας , όχι άπαξ και περιστασιακά , αλλά με μέτρα μόνιμου χαρακτήρα.
2)ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
3)Ισονομία-Αξιοκρατία
4)ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ

Καλά τα μέτρα που πήρατε για τα bonus, αλλά ανατροπή και ρήξη είναι η Φορολόγηση των αφεντικών των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

Κύριε πρωθυπουργέ ,

Αντιλαμβανόμαστε ότι παραλάβατε ένα κράτος στα όρια της χρεοκοπίας, αλλά σε καμία περίπτωση εμείς οι μισθωτοί εργάτες-υπάλληλοι-συνταξιούχοι δεν μπορούμε να είμαστε για μια ακόμα φορά, τα υποζύγια που θα εξασκούνται οι πολιτικές του κεφαλαίου.

Αρνούμαστε να συμμετέχουμε σε όσα εξυφαίνονται εις βάρος μας και σας καλούμε να επαναπροσδιορίσετε την οικονομική σας πολιτική...
Και σας υπενθυμίζουμε..

"η κατάχρηση δημοσίου χρήματος είναι ποινικό αδίκημα...σε καμιά περίπτωση ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ....
μας το υποσχεθήκατε"

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Ζητήσατε συμμετοχή και θα την έχετε.

Φτάνει πια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου