Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Γιατί χαίρεται ο Benny και χαμογελά πατέρα???


Οι άνθρωποι του Προέδρου....

Από το 2003-4 που πήρε το δαχτυλίδι ο ΓΑΠ, για την ηγεσία του κινήματος, δημιούργησε έναν σκληρό πυρήνα γύρω του, από ανθρώπους, που όσο ήταν στην αντιπολίτευση, παρέμεναν αφανείς.

Έκαναν την δουλειά τους και πολύ καλά μάλιστα, ώστε να δημιουργήσουν τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και να σβήσουν τον Γιωργάκη της Μάργκαρετ. Το κατάφεραν με κόπους και βάσανα( Γιώργος είναι αυτός) και με την βοήθεια του Καραμανλή, ο Γιωργάκης Γιώργος έγινε Πρωθυπουργός.

Σε ένα κομματικό περιβάλλον όπου το αλεξίσφαιρο γιλέκο κρίνεται άκρως απαραίτητο, ο ΓΑΠ πλέον, προώθησε από το προσωπικό του γραφείο σε υπουργικές καρέκλες τα καλά παιδιά, που τον έφτιαξαν και τον στήριξαν.

Αυτό όμως είναι ένα παρακινδυνευμένο παιχνίδι όταν χρησιμοποιείς άκαπνους πολεμιστές σε έναν πόλεμο που δεν φείδεται απωλειών. Πόσοι μπορούν να κολυμπήσουν ξαφνικά σε βαθιά νερά; Θα μου πείτε, έτσι θα βγουν νέα στελέχη και θα δώσουμε το όραμα και σε άλλους ικανούς να συμπορευτούν ή να συμμετάσχουν στα κοινά.

Θα συμφωνήσω ότι μπορεί να γίνει και έτσι, όμως τα πειράματα τα κάνεις όταν έχεις τα περιθώρια. Με μια οικονομία να ατενίζει τον πάτο πέφτοντας και ένα κράτος όπου η διαφθορά είναι συνώνυμο της νομιμότητας δεν κάνεις πειράματα. Μαζεύεις ότι μπορεί να είναι χρήσιμο και χρηστικό και να πορευτείς μέχρι να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά.

Ο ΓΑΠ ήξερε ότι δεν είχε τα περιθώρια να πειραματιστεί, ο Βάγγος περιμένει όχι στην γωνία, αλλά στην ευθεία, κι όμως κάποιοι, ενδεχομένως επηρεασμένοι από την εκλογή Ομπάμα και τις πρώτες του 100 μέρες, του το πρότειναν κι αυτός το υλοποίησε.

Μέχρι στιγμής δεν του βγαίνει το πείραμα. Οι παλιοί του συνεργάτες δεν έχουν πλέον μόνο τον Γιώργο να ασχολούνται μαζί του, αλλά, τις καρέκλες που τους παραχώρησε. Οι γνωστοί άγνωστοι του κινήματος, δεν θα άφηναν την ευκαιρία να πάει χαμένη για να καθαρίσουν μια και καλή τους τσάτσους του Προέδρου. Δεν ήρθαν τώρα τα άγρια να διώξουν τα ήμερα!!!

Κάποιοι άνθρωποι είναι ικανοί για ηγέτες και κάποιοι για να είναι δεύτεροι. Όταν τα αντιστρέφεις αυτά απλά καταστρέφεις. Οι πρώτες 100 μέρες αυτό έδειξαν.

Υπομονή υπάρχει, χρόνος δεν υπάρχει...

Οι καμπάνες χτυπάν πένθιμα!!! Ακούει κανείς!!!

Iznogood

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου