Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Επισκόπηση Κυριακάτικου τύπου 27/1/2013


Επισκόπηση Κυριακάτικου τύπου 27/1/2013

Η απόφαση της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού για μηδενική ανοχή, οι κατασχέσεις που έρχονται για τους οφειλέτες του δημοσίου και τα δημοσκοπικά ευρήματα είναι μερικά από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των  Κυριακάτικων εφημερίδων.

ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ : Θεσσαλονίκη-δύο χρόνια Μπουτάρης- Στη ζυγαριά "έργα και ημέρες" του δημάρχου. Επίσης στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας : "Κεντρική-δυτική Μακεδονία- Βαθιά ανάσα για 2.500 επιχειρήσεις".

ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : Δόγμα πυγμής- Σαμαράς : μηδενική ανοχή απέναντι σε ακραία κοινωνικά φαινόμενα. Επίσης φιλοξενείται στην πρώτη σελίδα άρθρο του Κ.Σημίτη, υπό τον τίτλο "Το κράτος δικαίου σε αμφισβήτηση".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : Στις "ξέρες" η κυβέρνηση- Το χειρότερο ναυάγιο είναι να σωθεί.

Η ΒΡΑΔΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : Οδηγός για όλα τα ταμεία- Με ποιές ρυθμίσεις θα βγείτε νωρίτερα στη σύνταξη.

Η ΑΥΓΗ : Συγκρουση μέχρι τέλους με την ... κοινωνία !- Το δόγμα Σαμαρά με τη στήριξη Βενιζέλου και την ανοχή Κουβέλη.

Η ΕΠΟΧΗ : Αποστράτευση τώρα- Ο Αντ. Σαμαράς μας θυμίζει τι σημαίνει δεξιά.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ : Με τη "συνταγή" του μετρό απέναντι στις συντεχνίες, σύμφωνα με κυβερνητικούς αξιωματούχους, για να μην εκτροχιαστεί το πρόγραμμα. Επίσης από την πρώτη σελίδα: "Φορολογική αφαίμαξη ιδιοκτητών ακινήτων".

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ : Ευκαιρίες για καλά λεφτά με προθεσμιακές καταθέσεις- Οδηγός για υψηλές αποδόσεις στα χρόνια της κρίσης.

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Φοροτρόμος με κατασχέσεις και χειροπέδες, υπό την αιγίδα του Herr Ράιχενμπαχ. Στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας: "Ο Στουρνάρας διαφωνούσε με τη διόγκωση του ελλείμματος- Πότε λέει την αλήθεια;"

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : Μύρισαν "πίτα"- Έντονο πολιτικό και επιχειρηματικό παρασκήνιο για την εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας- Σε συμπληγάδες ο Σαμαράς για την πώληση 4 φιλέτων.

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ : Δεν υπάρχει φιλολαϊκή πολιτική μέσα στον καπιταλισμό- Βαλκανική συντάντηση κομμουνιστικών και εργατικών κομμάτων.

Ο ΛΟΓΟΣ : "Ισόβια στα καλάσνικοφ"- Στη Βουλή το ν/σ για τον κώδικα περί ναρκωτικών.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ : Ύποπτη ρύθμιση μόλις πήρε τη λίστα Λαγκάρντ- Ερευνάται ποιοι από τους 2.062 πιθανούς φοροφυγάδες έφεραν πίσω χρήματα την επίμαχη περίοδο με φόρο μόνο 5%.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ : Απεργίες "αλληλεγγύης" τέλος- Αποφασισμένος ο Α.Σαμαράς να αντιμετωπίσει τη δυσλειτουργία του κράτους από τις εγωκεντρικές οργανωμένες συντεχνίες.

ΤΟ ΒΗΜΑ : Η μεγάλη στροφή - πυγμή και σταθερότητα θέλουν οι πολίτες- Αποκαλυπτική έρευνα της ΚΑΠΑ RESEARCH

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ : Διαγωνισμός "μαϊμού" στο λιμενικό! - Έμεινε μεταξύ "εκλεκτών" προμήθεια 1 εκατ. Ευρώ για ταχύπλοα.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : Σούζα όλοι! Επιστράτευσε την επίταξη ο Σαμαράς. Επίσης στην πρώτη σελίδα : "πάρτι έκαναν τα ιδιωτικά νοσοκομεία και τα διαγωνστικά κέντρα με τον τριπλασιασμό των τιμών από τον ΕΟΠΥΥ".

ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : Μεταρρυθμίσεις χωρίς εκπτώσεις - Η στρατηγική Σαμαρά μετά το ... τεστ του μετρό. Επίσης στην πρώτη σελίδα : "Εκτός ΑΕΙ-ΤΕΙ όσοι κλείνουν ... 8ετία".

FREE SUNDAY : Πόλωση μέχρι τελικής πτώσης- Η κυβέρνηση εφευρίσκει ρήξεις για να συσπειρώσει- Ελεγχόμενες οι διαφωνίες μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων.

REAL NEWS : Η τρόικα ζητεί από την ελληνική κυβέρνηση κατασχέσεις καταθέσεων για τους μεγάλους οφειλέτες του δημοσίου. Επίσης στην πρώτη σελίδα υπάρχει δημοσκόπηση της MRB, υπό τον τίτλο "1,1% μπροστά η ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ".

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΕΞΠΡΕΣ : Ρυθμίσεις κατ΄εξαίρεση για οφειλές στο Δημόσιο

ΚΕΡΔΟΣ : Μέτρα κατά της φοροδιαφυγής- Ύστατες προσπάθειες του οικονομικού επιτελείου να πατάξει το φαινόμενο.

Iznogood

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου