Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Επισκόπηση Κυριακάτικου τύπου 14/4/2013


Επισκόπηση Κυριακάτικου τύπου 14/4/2013

ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : Οδύσσεια στη δημόσια διοίκηση - Έρευνα του ΑτΚ στη Θεσσαλονίκη: Όμηροι εγκυκλίων, πολυνομίας, ελλείψεων οι πολίτες... Επίσης στην πρώτη σελίδα : Θεσσαλονίκη- Νεκρή ζώνη εμπορίου- Πάνω από 250 τα λουκέτα σε ισόγεια καταστήματα των εμπορικότερων δρόμων στο κέντρο της πόλης.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : Φοβού τους ... Γερμανούς και δώρα φέροντες- Οι κυβερνήσεις πέφτουνε, αλλά η ... Siemens μένει !- Ατέλειωτα δωράκια σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και σε όλους τους πρώην και νυν πρωθυπουργούς.

ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : Οι 6.000 "φυγάδες" από τις κυπριακές τράπεζες- Ντοκουμέντο : Τα ονόματα και τα ποσά- Όλη η λίστα με τους "έξυπνους" που γλίτωσαν το κούρεμα. Επίσης από την πρώτη σελίδα της εφημερίδας : Μήνυμα Σαμαρά σε υπουργούς : Φέρτε μου λύσεις, όχι προβλήματα.

Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : Ληστεία 37 δισ. στα ταμεία - Καταρρέουν τα ασφαλιστικά ταμεία λόγω PSI, ύφεσης και Εθνικής - Ο Σαμαράς προαναγγέλλει απολύσεις στο Δημόσιο- Τα χειρότερα από τον Ιούνιο. Η εφημερίδα στην πρώτη σελίδα αναφέρεται και στο αφιέρωμά της για τις γερμανικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο.

Η ΒΡΑΔΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : Επικουρικές συντάξεις - οι μεγάλες ανατροπές - οδηγός με αναλυτικά παραδείγματα. Επίσης από την πρώτη σελίδα : Γερμανικές αποζημιώσεις- Ζητείται ηθική δικαίωση για την Ελλάδα.

Η ΕΠΟΧΗ : Οι επίορκοι βρίσκονται στο Μαξίμου- Κουρεύουν καταθέσεις και δημοσίους υπαλλήλους- Σύσκεψη των τριών αρχηγών για να ρυθμίσουν τις εσωτερικές τους αντιθέσεις.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ : Πως διαμορφώνονται δόσεις και όροι για τις ληξιπρόθεσμες - Απεριόριστες δόσεις για μικροοφειλέτες- μείωση προσαυξήσεων έως 50%. Επίσης από την πρώτη σελίδα : " Μεγάλες προσδοκίες από τον ξένο τουρισμό " και " Εγρήγορση στην Αθήνα- Η Άγκυρα στέλνει ερευνητικό σκάφος στην ανατολική Μεσόγειο" .

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ : Καταθέσεις - Πόσο εξασφαλισμένες είναι- Η αλήθεια για την "ομπρέλα" των 100.000 Ευρώ- Τι παιχνίδι παίζεται με τα λεφτά μας.

ΚΕΡΔΟΣ : Η πολυετής λιτότητα πλήττει σοβαρά την υγεία των πολιτών. Αλλά ο κλάδος της υγείας και του φαρμάκου αναπτύσσεται και προσφέρει θέσεις εργασίας- Οι ειδικοί προτείνουν κοινό σχέδιο διάσωσης για τα συστήματα υγείας του ευρωπαϊκού νότου.

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Αποκάλυψη 1: Η κόρη του Αναστασιάδη (τη νύχτα που σταύρωσαν την Κύπρο) έφαγε σούσι στο Κολωνάκι και τα ... έσπασε στον Ρέμο ! Αποκάλυψη 2 : 2.950 Ευρώ για δύο διανυκτερεύσεις του Μηταράκη στο Δουβλίνο.

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : Ντοκουμέντα για κατοχικό δάνειο και επανορθώσεις - Κύριε Σόιμπλε, ιδού η απόδειξη ότι ο Χίτλερ ξεπλήρωνε ! - Στον πρωθυπουργό πόρισμα για τις ελληνικές αξιώσεις. Επίσης από την πρώτη σελίδα της εφημερίδας : " Siemens: Οι Γερμανοί με τα μαύρα ταμεία " και " Πρόσφυγες στο Αιγαίο- Ζωή και θάνατος στα άγρια κύματα " .

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ : 19ο συνέδριο του ΚΚΕ : Λαϊκή Συμμαχία για τη λαϊκή εξουσία - Ο σοσιαλισμός αναγκαίος και επίκαιρος - Με την εκλογή νέας Κεντρικής Επιτροπής και Κεντρικής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου ολοκληρώνονται σήμερα οι εργασίες του συνεδρίου- "Κάτω απ΄την ίδια σημαία συνεχίζουμε, προχωράμε και θα νικήσουμε!"- Μπροσούρα με μοναδικά ντοκουμέντα από το αρχείο του ΚΚΕ προς τιμήν του 19ου συνεδρίου.

Ο ΛΟΓΟΣ : Απ΄το κακό στο χειρότερο οι έμποροι- καθολική απογοήτευση των επιχειρηματιών- Αιτίες : οικονομική αστάθεια, μειώσεις μισθών, αβεβαιότητα και το κλίμα φόβου.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ : Αυτό το κράτος παλεύετε να σώσετε ; Δημόσιος υπάλληλος ετών 91- Έκθεση - σοκ του επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης. Επίσης στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας : Τι "παίζει" στο Mega , Αλέξη; Όταν ο Σύριζα βρίσκει εχθρούς και συμμάχους εκεί που δεν θέλει- Από τον πόλεμο ανακοινώσεων στα γεύματα καχυποψίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ : Το τέλος των "κόκκινων γραμμών" - Προσγείωση των κυβερνητικών εταίρων στο ρεαλισμό μετά από άσκοπες παλινδρομήσεις ετών- Τα πρώτα σημάδια ωρίμανσης σε κόμματα και αρχηγούς σηματοδοτούν ένα νέο δρόμο για την Ελλάδα.

ΤΟ ΒΗΜΑ : Τι φοβάται ο Σόιμπλε- Η αλήθεια για τις γερμανικές αποζημιώσεις- Πόσα δισ. Ευρώ αξίζουν σήμερα οι 13,5 εκατομμύρια χρυσές λίρες του κατοχικού δανείου. Επίσης από την πρώτη σελίδα : Το παρασκήνιο για τις τράπεζες- Αυξήσεις τώρα ή στο σφυρί τον Σεπτέμβριο. Η εφημερίδα φιλοξενεί επίσης συνέντευξη του κ. Φώτη Κουβέλη, υπό τον τίτλο "Καρφιά Κουβέλη για Σαμαρά- Στουρνάρα".

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : "Πούλησαν" την Εθνική - Υπεράθλιο παιχνίδι παίχθηκε σε βάρος της - Εκείνοι που γνωρίζουν τι συνέβη κρατούν το στόμα τους κλειστό για φοβούνται για τη ζώη τους .

ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : Το τελικό σχέδιο για τις απολύσεις στο δημόσιο -Κλείδωσαν αποχωρήσεις μέχρι το τέλος του 2014. Επίσης στην πρώτη σελίδα : Κοντά σε συμφωνία η κυβέρνηση- Τον Ιούνιο η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, από Σεπτέμβριο φθηνό πετρέλαιο θέρμανσης.

REAL NEWS : Ξέσπασμα του Άκη από τη φυλακή- αποκλειστική συνέντευξη - "Δεν μπορούσα να αγοράζω υποβρύχια μόνος μου"- Επίσης στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας : Αποκλειστικό: Υφυπουργός του Καραμανλή αποκαλύπτει στη R το τελεσίγραφο των ΗΠΑ για τη συνεργασία με τους Ρώσους.

FREE SUNDAY : Η κρίση αλλάζει τον τρόπο ζωής - Μεγάλη μείωση σε γάμους, διαζύγια, γεννήσεις- Λουκέτα σε αγαπημένα στέκια της Αθήνας- Στροφή στις διαδικτυακές πωλήσεις.

Iznogood

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου