Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Επισκόπηση Κυπριακού τύπου 16/12/2012


Επισκόπηση Κυπριακού τύπου 16/12/2012

Το μνημόνιο, οι αντιπαραθέσεις μεταξύ των κομμάτων για την συμφωνία αλλά και η προεκλογική περίοδος είναι μερικά από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

«Η Αλήθεια της Κυριακής»: "Επιδιώκουν να μην υπογραφεί μνημόνιο μέχρι τις εκλογές Προειδοποιήσεις Ν. Αναστασιάδη "παρά τη συμφωνία με την τρόικα, εκκρεμούν σοβαρά θέματα όπως η βιωσιμότητα του δημόσιου χρέους"

«Η Σημερινή»:"Οι νέες εκτιμήσεις για τα ακίνητα καθορίζουν το μέλλον των προβληματικών δανείων Σε ασφυκτικό κλοιό νοικοκυριά και επιχειρήσει." Παγκόσμια θλίψη και θρήνος για το μακελειό στο Κονέκτικατ"

«Πολίτης»:" Ο τέως διοικητής της κεντρικής Τράπεζας καρφώνει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Αυτός κούρεψε την οικονομία" "Εξομολογήσεις"  με τον Μανώλη καλατζή Πολιτική δειλία η αγωγή Λιλλήκα εναντίον μου. Η Αθηνά Κυριακίδου προκαλεί το Γιώργο Λιλλήκα"

«Χαραυγή»: "Εμμένει στους εκβιασμούς ο Ν. Αναστασιάδης επιχειρεί να επιρρίψει ευθύνες στην κυβέρνηση για την διαφορά ΔΝΤ-ΕΕ-ΕΚΤ και επείγει για άρον άρον κλείσιμο του μνημονίου"

Ο «Φιλελεύθερος της Κυριακής»: "Πολλαπλές παρενέργειες. Κατάρρευση Ορφανίδη θα συμπαρασύρει 200 προμηθευτές" "Στον αέρα χωρίς μνημόνιο, στις Βρυξέλλες προβλέπουν χρέους μαμούθ ύψος 140-150% του ΑΕΠ"

Iznogood

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου