Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Επισκόπηση Κυριακάτικου τύπου 2/12/2-12


Επισκόπηση Κυριακάτικου τύπου 2/12/2-12

ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: "Στη φόρα" τα εισοδήματα- Το νέο φορολογικό για επαγγελματίες, επιχειρηματίες.

ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: "Τα χρυσά ράσα- το ΣΔΟΕ ΄΄εξομολογεί΄΄δέκα ιεράρχες"- Υποπτες καταθέσεις εκατομμυρίων στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: "Ο Αλέξης είναι ο νέος Ανδρέας"- Οι Αμερικανοί βλέποντας ότι η κυβέρνηση είναι ΄κουτσό άλογο΄, όπως πάντα, προετοιμάζουν το νέο όχημα για την Ελλάδα

ΕΞΠΡΕΣ: "’μεση δράση με 500 εκατ.για ανάσχεση της ανεργίας"- Ξενικούν από τις αρχές του 2013 προγράμματα 5μηνης στήριξης της απασχόλησης.

Η ΑΥΓΗ: "Έτοιμοι για κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας"- Το μήνυμα της συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ

Η ΒΡΑΔΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: "Μητέρες: Όλες οι αλλαγές για παλαιές και νέες ασφαλισμένες"- Τι ισχύει για κάθε ταμείο ξεχωριστά

Η ΕΠΟΧΗ: "Ενα ακόμα βήμα μπροστά" - Ολοκληρώνει σήμερα τις εργασίες της η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Οι άμεσοι στόχοι του κ.Σαμαρά"- Αποκρατικοποιήσεις, ληξιπρόθεσμες οφειλές και έργα υποδομής για ανάπτυξη.

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: "8 κορυφαίες στρατηγικές επιλογές για τα λεφτά σας"- ποιές ευκαιρίες γεννιούνται μετά το Eurogroup

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Η εκκλησία ξανασταυρώνεται" - Πώς χρησιμοποιούν περιπτώσεις μητροπολιτών με άνομες ΄καταθέσεις΄για να απαξιώσουν την ιεραρχία και να επιβάλουν τους όρους τους.

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Το ΠΑΜΕ προβάλλει και διεκδικεί νέα Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας"- Κάλεσμα αγώνα σε όλους τους εργαζόμενους σε όλα τα συνδικάτα

Ο ΛΟΓΟΣ: "Χαριστική βολή στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις"- Το φορολογικό νομοσχέδιο- Οι προτάσεις της ΕΣΕΕ

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: "Ο Αντώνης Σαμαράς μιλάει για όλα στο Θέμα: Δεν θα χαθεί η ευκαιρία"- Τα ταμεία δεν θα μπουν στην επαναγορά ομολόγων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ: "Τέλος στο πάρτι των τραπεζιτών"- Τραπεζίτες, golden boys και μέτοχοι με ... αέρα θα είναι παρελθόν στο νέο ελληνικό τραπεζικό σύστημα.

ΤΟ ΒΗΜΑ: "Ευρώπη των λογιστών και των ... ρουσφετιών!"- Πολιτική υποδεκαμέτρου και συμφερόντων από τις Βρυξέλλες- Δώδεκα ώρες καυτού παρασκηνίου στο Eurogroup

TO ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: "Απόρρητα κόλπα ΓΑΠ και ΠΑΠ!"- Ντοκουμέντα με φωτογραφίες-σοκ και "καυτά" τηλεγραφήματα για την παράδοση της χώρας στους "γύπες"

ΤΟ ΠΑΡΟΝ: "Αντάρτικο τραπεζιτών"- Μπλόκο στην επαναγορά: Δεν υπογράφουν αν με νόμο δεν απαλλαγούν από κάθε αστική ευθύνη.

ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: "Νέο σκηνικό σε κυβέρνηση και κόμματα"- Πολιτικές εξελίξεις μετά τη συμφωνία για δόση, χρέος- Οι πρωτοβουλίες Σαμαρά, ο ανασχηματισμός και οι ζυμώσεις δεξιά και αριστερά.

FREE SUNDAY: "O Σύριζα σε σταυροδρόμι"- Οι δυσκολίες της συγκυβέρνησης ενισχύουν συνεχώς τη θέση του- Στερείται κυβερνητικού προγράμματος και πολιτικής συνοχής.

REAL NEWS: "Ποιός λέει αλήθεια;"- Έγγραφο- "βόμβα" Σόιμπλε για το ελληνικό χρέος

Iznogood

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου