Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Η πραγματική Ιστορία του Πάγκαλου...


Η πραγματική Ιστορία του Πάγκαλου...

Εξορισμένος από την Κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ ο Πάγκαλος έχει καταφύγει στην ταβέρνα «Η Ελλάς» όπου εκεί βρήκε δουλειά, κάνοντας ανακύκλωση στα απομεινάρια των πιάτων των πελατών. Η ευφυΐα του, τον αναβαθμίζει σε αρχισερβιτόρο και η ζωή του αλλάζει μαζί με το «ειδικό» του βάρος.

Η ταβερνιάρισσα μόλις είδε τον Πάγκαλο να στρώνει επιδερμίδα του την έπεσε ελαφρώς, αλλά ως βράχος, λόγω κιλών, δεν ενέδωσε. Η τύπισσα μίλησε στον άνδρα της για σεξουαλική παρενόχληση κι ο Πάγκαλος έχασε την θέση του αρχισερβιτόρου και κλείστηκε σε άδειο ψυγείο ως τιμωρία.

Οι μέρες περνούσαν και ο Πάγκαλος σκεφτόταν τα λάθη που έκανε και εκδιώχθη από όλους. Ο ταβερνιάρης πάλι είδε ένα παράξενο όνειρο. Είδε λέει 7 αγελάδες παχιές σε καταπράσινα λιβάδια. Ξαφνικά εμφανίστηκε ο Πάγκαλος ισχνός μαζί με 7 αδύνατες αγελάδες κι έφαγαν τις παχιές με μια χαψιά κι ερήμωσε το καταπράσινο λιβάδι.

Ο ταβερνιάρης σηκώθηκε αλαφιασμένος. Πήγε στο ψυγείο και βρήκε τον Πάγκαλο να κοιμάται του καλού καιρού. Σήκω του λέει. Πες μου αμέσως τι έκανες στο όνειρο μου;

Ο Πάγκαλος αγουροξυπνημένος ρώτησε απορημένος τον ταβερνιάρη τι όνειρο είδε. Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Η Ελλάς» του είπε τι είδε με το νι και με το σίγμα.

Ο Πάγκαλος έσφιξε το ζωνάρι του ακόμα περισσότερο και με βαθυστόχαστο βλέμμα του είπε: «Επί επτά κυβερνήσεις θα φάμε καλά, αλλά μετά θα έρθει η ώρα του λογαριασμού. Δεν θα φτάνουν όμως τα λεφτά που θα έχουμε και θα πρέπει να βάλουμε τον λαό να πληρώσει τον λογαριασμό που κάναμε. Αν μ΄ αφήσεις να κάνω κουμάντο στο μαγαζί σου υπόσχομαι ότι θα τους βάλω όλους να πληρώσουν, χωρίς να μας γιαουρτώσουν.

Ο ταβερνιάρης φοβισμένος δέχτηκε την εξήγηση του Πάγκαλου και τον διόρισε αντιταβερνιάρη για να διαχειριστεί την εξόφληση του λογαριασμού. Οι κυβερνήσεις περνούσαν κι ο Πάγκαλος έκανε αποθεματικά ανοίγοντας κάθε μέρα και μια καινούργια τρύπα στο ζωνάρι του, για να χωρέσουν τα αποθεματικά του.

Όταν ανέβηκε η 8η κυβέρνηση τα πράγματα άρχισαν να γίνονται δύσκολα. Οι πελάτες δεν έρχονταν πλέον και ο ταβερνιάρης άρχισε τις απολύσεις. Οι υπάλληλοι μην ξέροντας τι να κάνουν πήγαιναν στον «Αντί» και του ζητούσαν βοήθεια και συμβουλές.

Ο Πάγκαλος τότε είπε την ιστορική φράση. «Γιατί με ενοχλείτε κοπρίτες; Μαζί δεν τα φάγαμε; Τώρα πρέπει να πληρώσετε».

Και πλήρωσαν οι υπάλληλοι με την απόλυση τους και ο Πάγκαλος έφερε την οικογένεια του για να φάνε μαζί όσα αυτός με τόσο κόπο είχε αποθηκεύσει την εποχή των παχιών αγελάδων, στην ταβέρνα «Η Ελλάς».

Έτσι έγιναν τα πράγματα κι όχι όπως τα λέει η Βίβλος!!!

Η Ιστορία επαναλαμβάνεται!!!

Iznogood

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου