Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Επισκόπηση Κυριακάτικου τύπου 3/6/2012


Επισκόπηση Κυριακάτικου τύπου 3/6/2012

Τα οικονομικά προγράμματα των κομμάτων και η προεκλογική αναμέτρηση στο δρόμο για τις κάλπες της 17ης Ιουνίου κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : "Έβγαλαν τον σταυρό από τον ιστό της σημαίας- Ως δια ... μαγείας ορφάνεψαν οι ιστοί - τα κοντάρια - των σημαιών από τον σταυρό!"

ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : "Ευρω-ασπίδα για τις τραπεζικές καταθέσεις- Έκτακτο σχέδιο της Κομισιόν μετά τους τριγμούς σε Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία- Μετά την Ελλάδα, η κρίση χτύπησε τις τράπεζες σε Ιταλία και Ισπανία με μαζικές εκροές κεφαλαίων. Πανικός στην ΕΚΤ".

Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : "Αλέξης Τσίπρας : Αναλαμβάνουμε την ευθύνη και εγγυόμαστε να ενώσουμε τον λαό με ένα κυβερνητικό πρόγραμμα που απεγκλωβίζει την Ελλάδα από την κρίση, τη φτώχεια και τη διεθνή ανυποληψία".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : "Δημόσιο-Ποιοί και γιατί πρέπει να βγουν φέτος στη σύνταξη- Τι ισχύει για αστυνομικούς και στρατιωτικούς- Οι ρυθμίσεις για τρίτεκνους και γονείς ανηλίκων- Οι ρυθμίσεις για τα πλασματικά έτη".

Η ΕΠΟΧΗ : "Μνημόνιο ή αριστερά; Η ελπίδα παρακάμπτει τους εκβιασμούς".

ΚΕΡΔΟΣ : "Βροχή τα προεκλογικά δισ! Περί τα έξι δισ. ευρώ κοστίζουν οι υποσχέσεις- Φορολογία, εργασιακά, μισθοί και συντάξεις στο μπαλκόνι- Τα κόμματα υπόσχονται ελαφρύνσεις, αλλά δεν λένε που θα βρεθούν τα λεφτά".

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΥΡΙΑΝΗ : "Νέος Ανδρέας ο Αλέξης Τσίπρας οδηγεί τη χώρα σε νέα πορεία- Μέρες του ΄81 ζει η Ελλάδα".

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ : "Συνέντευξη Τύπου της γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ στην Καρδίτσα: Σφίγγουν τη θηλιά στο λαό με το ΄πάση θυσία στην ΕΕ΄- Η μικρομεσαία αγροτιά πρέπει να έχει καθαρό ότι είναι ασυμβίβαστη η προστασία της αγροτικής παραγωγής και του μικροπαραγωγού αγρότη με τη συμμετοχή της Ελλάδας στην ΕΕ"

ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : "Αποκλειστική συνέντευξη του Μάριο Μόντι: Μόνη εγγύηση για το μέλλον σας το ευρώ [EUR=X]  - Ο Ιταλός πρωθυπουργός λέει ΄βάλτε στην άκρη ψευδαισθήσεις και εγωισμούς΄".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ : "Δραματικό sos 11 οικονομολόγων. Προειδοποιούν ότι είναι πλέον υπαρκτός ο κίνδυνος εξόδου της Ελλάδας από το Ευρώ".

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ : "Πόσο εγγυημένες είναι οι καταθέσεις σας- Τα 50 δισ. ευρώ που διαθέτει το Ταμείο Εγγύησης Καταθέσεων-Επενδύσεων δεν επαρκούν για να καλύψουν το σύνολο των χρημάτων που υπάρχει στις τράπεζες και υπολογίζεται παρά τις συνεχόμενες αναλήψεις σε 170 δις".

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : "Στην Κουμουνδούρου μοιράζουν υπουργεία- Ο cool Αλέξης βιάζεται να γίνει πρωθυπουργός- Οι μυστικές συσκέψεις και τα άγνωστα παζάρια με τις συνιστώσες και τους "φιλοξενούμενους"- Οι επαφές με τους δανειστές και τους τραπεζίτες".

Ο ΛΟΓΟΣ : "Τι θα γίνει με το κούρεμα των τραπεζικών δανείων- Αφορά νοικοκυριά και επιχειρήσεις".

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ : "Με δήλωση του Κλάους Μαζουχ στο Θέμα - Τρόικα : όχι άλλες μειώσεις μισθών- Τι λέει ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στην τρόικα για την Ελλάδα"

ΤΟ ΑΡΘΡΟ : "Ευρώ με μνημόνιο ή πτώχευση και δραχμή. Οι εταίροι αλλά και η κοινή λογική υποδεικνύουν το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών".

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : "Δημοσκοπήσεις- θρίλερ στο νήμα των εκλογών- 5 δείχνουν τη ΝΔ- 2 δείχνουν άνετα ΣΥΡΙΖΑ"

ΤΟ ΠΑΡΟΝ : "Επιχείρηση τρομοκράτησης για χρεοκοπία και δραχμή- Με το πιστόλι στον κρόταφο θα οδηγηθεί ο κόσμος στις κάλπες".

ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : "Τι κρύβεται πίσω από τα νούμετα των δημοσκοπήσεων- Τα γκάλοπ ζωγραφίζουν το νικητή της κάλπης- Τα 5 κριτήρια που θα διαμορφώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα και σε ποιόν δίνουν προβάδισμα μέχρι σήμερα".

REAL NEWS : "Σκληρή γραμμή Βερολίνου εν όψει επαναδιαπραγμάτευσης - Η Μέρκελ επιμένει : "Θέλω επίτροπο"! - Βόλφγκανγκ Φραντς. Ο Γερμανός "σοφός των σοφών" μιλά στη R και προειδοποιεί: "ακύρωση του μνημονίου σημαίνει έξοδο της χώρας σας από την Ευρωζώνη".

Iznogood

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου