Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Επισκόπηση Κυριακάτικου τύπου 27/5/2012


Επισκόπηση Κυριακάτικου τύπου 27/5/2012

Οι νέες δημοσκοπήσεις που καταγράφουν τη δυναμική των κομμάτων ενόψει των εκλογών και οι προκλήσεις για την οικονομία, είναι τα βασικά θέματα που απασχολούν τα περισσότερα πρωτοσέλιδα του κυριακάτικου Τύπου.

ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Ψήφο με ψήφο η μάχη για την πρώτη θέση- Γκάλοπ MARC: Ντέρμπι κορυφής ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ- ’νοδος του ΠΑΣΟΚ

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : Με δωρικό λόγο μίλησε στην Ελεύθερη Ώρα: Καρατζαφέρης :"Δεν εμπιστεύομαι την Ελλάδα στα χέρια του Αντώνη Σαμαρά".

Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : Δέσμευση του Σύριζα ΕΚΜ- Ανόρθωση της χώρας. Γ.Σταθάκης: Το σχεδιάγραμμα της δημοσιονομικής σταθεροποίησης.

Η ΒΡΑΔΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : Τι πρέπει να προσέξουν οι ασφαλισμένοι. Οι ρυθμίσεις-παγίδες για όσους βγουν φέτος στη σύνταξη. Αναλυτικός οδηγός για το ΙΚΑ και τα ειδικά ταμεία.

Η ΕΠΟΧΗ : Πανικός στις Βρυξέλλες, ελπίδα στην Ευρώπη. Οι εκλογές σε Ελλάδα και Γαλλία ανέδειξαν την ανάγκη μιας ριζοσπαστικής πολιτικής.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ : Το καλό και το κακό σενάριο- Ανησυχία για κραχ στην πραγματική οικονομία της χώρας.

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ : Γιατί όλοι ρίχνουν καθημερινά λάδι στη φωτιά της ...δραχμοφοβίας. Το "βρόμικο" παιχνίδι με τις ελληνικές καταθέσεις.

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΥΡΙΑΝΗ : Γιατί τα κανάλια των νταβατζήδων χτυπούν ανελέητα τον Αλέξη. Πόλεμος Τσίπρα με τη διαπλοκή. Οργανωμένη προσπάθεια αποδόμησης του Σύριζα από τα συμφέροντα.

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Ο Λαλιώτης πίσω από τον Τσίπρα. Ο Μακιαβέλι του αμαρτωλού ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να "κατασκευάσει" τώρα τον νέο Ανδρέα Παπανδρέου.

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ : Τμήματα του κεφαλαίου σε Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση στήνουν σκηνικό παγίδας στο λαό. Απέναντι στο λαό μπορεί να υπάρχει μια κυβέρνηση κεντροδεξιά, που θα τον ισοπεδώσει ακόμη περισσότερο. Αν η Ελλάδα περάσει σε χρεοκοπία, μια κυβέρνηση Σύριζα, που επιλέγεται από ένα τμήμα της αστικής τάξης, θα διαχειριστεί καλύτερα την κατάσταση, γιατί θα δυσκολέψει το λαό να παλέψει, δίνοντας ανέξοδα υποσχέσεις.

Ο ΛΟΓΟΣ : Εργαζόμενοι ... επί ξύλου κρεμάμενοι. Τι πρέπει να προσέχουν οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ : Ο Σαμαράς την πρωτιά, ο Τσίπρας τη δυναμική. Στην πρώτη σελίδα υπάρχει επίσης ρεπορτάζ υπό τον τίτλο "Νέα απίστευτα στοιχεία για τον κρυμμένο θησαυρό του ’κη".

ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : Το non paper του Λουκού Παπαδήμου- Η απόρρητη έκθεση για το κράτος και τις τράπεζες. Επίσης στην πρώτη σελίδα, δημοσιεύεται η τελευταία δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ RESEARCH.

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : Κατάθεση - βόμβα για τις μίζες. "Σταύρωσε" διακομματικούς ... σαλτιμπάγκους ο τ.γενικός διευθυντής εξοπλισμών και έρχεται σεισμός.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : Αγωνιούν οι Γερμανοί επιχειρηματίες μη βγούμε από το Ευρώ- Θέλουν την Ελλάδα αποικία τους- Τι ειπώθηκε σε κλειστή συνάντηση το βράδυ της Πέμπτης στην Αθήνα.

ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : Δημοσκόπηση PULSE : Σκληρό ντέρμπι έως τις κάλπες- Μονομαχία ψήφο-ψήφο με προβάδισμα ΝΔ. Τα πρόσωπα - κλειδιά στη νέα στρατηγική του Σαμαρά.

FREE SUNDAY : Χορεύοντας σε ναρκοπέδιο- Υπονομευμένη η επόμενη κυβέρνηση από τις προεκλογικές μπλόφες- Σε αδιέξοδο η οικονομία από τις εμμονές της τρόικας και τα λάθη των πολιτικών μας - Grexit: Πώς προωθείται το σενάριο της καταστροφής.

REAL NEWS : Η Λαγκάρντ ανοίγει παράθυρο για επαναδιαπραγμάτευση- Το σχέδιο του ΔΝΤ για αλλαγές στο μνημόνιο- Επιμήκυνση του χρόνου προσαρμογής με ηπιότερα μέτρα για μισθούς και φόρους- Κούρεμα στα ομόλογα της ΕΚΤ και μείωση επιτοκίων στα δάνεια που χορηγούνται στην Ελλάδα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΕΞΠΡΕΣ : Κίνδυνος ... από τον αέρα για τον ελληνικό τουρισμό- Ανησυχία στους φορείς του κλάδου από τις αποχωρήσεις αεροπορικών εταιριών- Έξοδο εξετάζει και η Emirates.

ΚΕΡΔΟΣ : Αγωνία για τις καταθέσεις- Η πολιτική αβεβαιότητα και τα μαύρα σενάρια- Στο σεντούκι και σε γερμανικά ομόλογα τα λεφτά που αποσύρθηκαν - Αδικαιολόγητες οι ανησυχίες διαβεβαιώνουν σε κάθε τόνο οι τραπεζίτες.

Iznogood

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου