Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Επισκόπηση τύπου 28/5/2012


Επισκόπηση τύπου 28/5/2012

Η μάχη στήθος με στήθος για Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ που δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, οι απαξιωτικές  δηλώσεις της Λαγκάρντ, οι εποχικές προσλήψεις που πήραν το πράσινο φως και τα άδεια ταμεία του κράτους είναι μερικά από τα θέματα που απασχολούν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Άνοιγμα σε όλη την κοινωνία, το μήνυμα του Σαμαρά». Ενθουδιώσης και πανηγυρική η Συνδιάσκεψη της ΝΔ με το σύνθημα «Ενότητα- Αγώνας- Αναγέννηση»

ΑΥΡΙΑΝΗ: «Θα καταργήσω το Μνημόνιο. Ξεκάθαρη δέσμευση του Αλέξη, από την πρώτη μέρα που θα γίνω Πρωθυπουργός». Οι Ταλιμπάν της τρόικα τρομοκρατούν τον λαό.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Δώρο στον Τσίπρα από το ΔΝΤ» Περίεργη κίνηση από τη Λαγκάρντ (στα όρια της προβοκάτσιας) εναντίον όσων δίνουν μάχη για να μείνει η χώρα στην ευρωζώνη.

ΕΘΝΟΣ: «Άγρια πόλωση με φόντο τα νέα γκάλοπ» Πόλεμος της «τρόικας» των αρχηγών στην εντατική. Σε μάχες εκ του συστάδην αποδύονται ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Ο «Χριστιανικός Σιωνισμός» του Αντίχριστου» Πως οι Σιωνιστές χρεώνουν τους λαούς.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Ξεπαγώνουν προσλήψεις με δικαστικές αποφάσεις» 13.843 θέσεις για εποχικούς υπαλλήλους. Το Συμβούλιο της Επικρατείας έδωσε «πράσινο φως» για 9.903 θέσεις σε Δήμους, 1.386 θέσεις για δασοπυροσβέστες και 680 φύλακες μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.

ΕΣΤΙΑ: «Ελπίδες για τις εκλογές» Αν οι ψηφοφόροι συνειδητοποιήσουν τον κίνδυνο.

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: «Εφάπαξ, Σε ποια Ταμεία μειώνεται και πότε θα συμψηφίζεται με δάνεια. Σημαντική θα είναι η μείωση του εφάπαξ στα ελλειματικά Ταμεία, ενώ σχεδιάζεται συμωηφισμός του εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων με τα δάνεια του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων.

ΤΑ ΝΕΑ: «Ο γρίφος της 18ης ιουνίου» Τα σενάρια για τη μετεκλογική κυβερνητική συνεργασία. Ο ρόλος – κλειδί του ΠΑΣΟΚ. Η πιθανότητα ενός «αριστερού» αδιεξόδου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

HΜΕΡΗΣΙΑ: «Έκτακτο σχέδιο για τα έσοδα του Δημοσίου» Συναγερμός για την αποφυγή εσωτερικής στάσης πληρωμών. Στις ΔΟΥ μεγάλων επιχειρήσεων και Ψυχικού ο Γ.Ζανιάς. Ομάδες κρούσεις σε 20 εφορίας για τα ληξηπρόθεσμα.

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Στο τραπέζι της τρόικας με άδεια ταμεία» Πολύ δύσκολη η θέση της νέας κυβέρνησης για αλλαγή συμφωνίας. Οι συζητήσεις θα γίνουν όταν θα έχει τελειώσει το ρευστό.

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: «Χάθηκε το 125% του ΑΕΠ της Ελλάδας λόγω κρίσης» Αν η χώρα καταρρεύσει, η συνολική απώλεια θα ανέλθει στα 400δισ. Ιστορική η μείωση κεφαλαίου, ανέρχεται για Έλληνες και ξένους σε 280 δισ.

Iznogood

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου