Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Επισκόπηση Κυριακάτικου τύπου 6/11/2011


Επισκόπηση Κυριακάτικου τύπου 6/11/2011

Οι διαβουλεύσεις με επίκεντρο τη συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων για το σχηματισμό κυβέρνησης ευρύτατης συνεργασίας κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα του κυριακάτικου Τύπου.

ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής: Παιχνίδια εξουσίας μεταξύ ευρώ και δραχμής- Ο κ. Παπανδρέου δηλώνει έτοιμος να παραιτηθεί... αλλά δεν τον πιστεύουν - Η εφημερίδα σημειώνει ότι "έντονο παρασκήνιο σε εξέλιξη έπειτα από την απόφαση του Γ. Παπανδρέου να δρομολογήσει διαδικασίες σχηματισμού κυβέρνησης εθνικής ενότητας".

ΒΡΑΔΥΝΗ της Κυριακής: Ναι στο ευρώ όχι στο ΠΑΣΟΚ - Η εφημερίδα γράφει ότι "μόνη λύση οι εκλογές για ισχυρή κυβέρνηση. Το σχέδιο σωτηρίας από τον Αντώνη Σαμαρά. Το δαχτυλίδι Γιώργου στο Βενιζέλο. Καρέ καρέ το χρονικό της κρίσης. Ολο το παρασκήνιο".

ΕΘΝΟΣ της Κυριακής: Σεισμός στα κόμματα για κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας - Η εφημερίδα σημειώνει ότι "στο τραπέζι η παραίτηση Γ. Παπανδρέου για διευκόλυνση των εξελίξεων. Καθοριστικός ο ρόλος του Ευ. Βενιζέλου. Αρνηση Σαμαρά "από τα αποδυτήρια". Οι διεργασίες με ΛΑΟΣ, Ντόρα, Κουβέλη. Κλίμα συναίνεσης από "γαλάζιους" και "πράσινους" βουλευτές".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ της Κυριακής: Θα κατέβαζαν στρατό στους δρόμους - Η εφημερίδα σημειώνει ότι " "καμμία δέσμευση δεν υπάρχει", δήλωσε αποκλειστικά στην "Ε.Ω.Κ." ανώτατος Αξιωματικός, για να επέμβει ο Στρατός προς αποκατάσταση της Τάξης".

Η ΕΠΟΧΗ: Κυβέρνηση σωτηρίας του... μνημονίου! - Η εφημερίδα γράφει ότι "πολιτικά παιχνίδια από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ που διαγκωνίζονται για τα εύσημα Μέρκελ-Σαρκοζί. Εκβιάζουν με έξοδο από την ευρωζώνη για να καταπνίξουν τις αντιδράσεις της κοινωνίας".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Παζάρι πάνω στον ''Τιτανικό'' - Η εφημερίδα σημειώνει ότι "εγκλωβισμένη στο "σημείο μηδέν" εμφανίζεται η χώρα, καθώς η απειλή χρεοκοπίας καθίσταται όλο και περισσότερο ορατή αν δεν αρθεί η πολιτική αβεβαιότητα".

Η ΝΙΚΗ: 3 σενάρια σε φόντο... πράσινο - Η εφημερίδα γράφει ότι "οι θυσίες Βενιζέλου για το ... δαχτυλίδι. Η ρελάνς της ΠΑΣΟΚικής τρόικας. Η ανασύνταξη των προεδρικών. Ο ρόλος του Απ. Κακλαμάνη. Το χρονοδιάγραμμα των Βρυξελλών".

Κυριακάτικη ΑΥΓΗ: Μαγειρείο σωτηρίας του Μνημονίου - Η εφημερίδα σημειώνει ότι "διεργασίες για "κυβέρνηση σωτηρίας" μέχρι το Μάρτιο, αμέσως μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που έδωσαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στον Γ. Παπανδρέου".

Κυριακάτικη ΑΥΡΙΑΝΗ: Βάστα Αντώνη - Η εφημερίδα γράφει ότι "απίστευτες πιέσεις ντόπιων και ξένων απατεώνων και αρχιτοκογλύφων για να κάμψουν τις αντιστάσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας".

Κυριακάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Επιστροφή στο χάος...- Γενικευμένη η δυσπιστία λίγες ώρες μετά την ψήφο εμπιστοσύνης - Η εφημερίδα σημειώνει ότι "όλα τα σενάρια για την επόμενη μέρα. Νέο "όχι" σε συγκυβέρνηση από Σαμαρά. Ζυμώσεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. Υπόγειες κόντρες στη ΝΔ. Φήμες για προώθηση Βενιζέλου στην πρωθυπουργία. Εντονες πιέσεις των δανειστών".

Κυριακάτικος ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Συμπόρευση με το ΚΚΕ η μόνη ελπίδα για το λαό - Η εφημερίδα γράφει ότι "η ταξική πάλη πρέπει να κατευθύνεται σε έναν και μοναδικό σκοπό, στην κατάκτηση της εργατικής εξουσίας, μιας εξουσίας που θα υπηρετεί την εργατική τάξη και τα άλλα λαϊκά στρώματα".

Ο ΛΟΓΟΣ της Κυριακής: Χωρίς πυξίδα η πορεία της χώρας - Η εφημερίδα σημειώνει ότι "στο Προεδρικό Μέγαρο έφτασε στις 12 χθες το μεσημέρι ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να γίνει δεκτός από τον Κάρολο Παπούλια".

ΤΟ ΠΑΡΟΝ της Κυριακής: Γαντζωμένος στην καρέκλα- Τους κορόιδεψε όλους ο Παπανδρέου- Θα την φέρει και στον Βενιζέλο - Η εφημερίδα σημειώνει ότι "τα μάζεψαν όλοι όσοι τον έβριζαν και στο τέλος τον αποθέωσαν. Με τον Καρατζαφέρη και την Ντόρα θα κάνει κυβέρνηση. Σαμαράς: "Μόνη λύση οι εκλογές"! ".

ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Αγριο παιχνίδι με την κυβέρνηση συνεργασίας - Η εφημερίδα γράφει ότι "πρώτος στόχος Παπανδρέου-Ευρωπαίων η συμμετοχή Σαμαρά. Δεύτερος στόχος η συμμετοχή όλων των "προθύμων". Κινδυνολογία στη συνάντηση Παπανδρέου-Παπούλια".

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: Κυβέρνηση συναίνεσης... Γιώργου-Βενιζέλου - Η εφημερίδα σημειώνει ότι "χωρίς πολλές ελπίδες οι πρωτοβουλίες του Γ. Παπανδρέου για κυβέρνηση εθνικής ενότητας με τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Επόμενο βήμα, η παραίτηση του Γιώργου Παπανδρέου. Ο Ευ. Βενιζέλος θα ηγηθεί του νέου κυβερνητικού σχήματος".
ΤΟ ΑΡΘΡΟ: Κερδίζει χρόνο η χώρα! - Η εφημερίδα γράφει ότι "να αναδιατάξει το πολιτικό σκηνικό και να διαμορφώσει συνθήκες πολιτικής σταθερότητας για να μη χρεοκοπήσει η χώρα επιχειρεί ήδη από τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Γιώργος Παπανδρέου".

REAL NEWS: "Μπένι" νέος πρωθυπουργός- Το επικρατέστερο σενάριο, ιδίως αν η Ν.Δ. επιμείνει στην άρνηση - Η εφημερίδα γράφει ότι "θα βολιδοσκοπηθούν για την υποστήριξη της νέας κυβέρνησης Καρατζαφέρης και Μπακογιάννη, η οποία εμφανίζεται επιφυλακτική. Υστατη "εφεδρεία" η... υπηρεσιακή παραμονή του σημερινού πρωθυπουργού μέχρι τις εκλογές, που θα γίνουν το αργότερο το Μάρτιο".

FREE SUNDAY: Ο Γιώργος φεύγει, ο Αντώνης έρχεται...- Η εφημερίδα σημειώνει ότι "ναυάγησε στο ξεκίνημα η προσπάθεια συνεννόησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. ΝΔ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ ζητούν άμεση προσφυγή στις κάλπες. Ευρωπαϊκές πιέσεις για σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας".

ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ της Κυριακής: "Μονόδρομος η συνεννόηση- Δύσκολες διαπραγματεύσεις για κυβέρνηση σωτηρίας

Iznogood

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου