Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Επισκόπηση τύπου 4/7/2011


Επισκόπηση τύπου 4/7/2011

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ασύμφορη η αποχώρηση πριν από το 65ο έτος. Φραγμός τα νέα μέτρα στην πρόωρη συνταξιοδότηση. Εξαίρεση οι μητέρες.

ΑΥΡΙΑΝΗ: Τοξικά κρέατα με φονικό βακτήριο μας ταΐζουν τα Lidl. Τι λέει το ΚΕΛΠΝΟ για τη γερμανική σαβούρα που σπρώχνουν στην ελληνική αγορά οι πολυεθνικές των τροφίμων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Η Σταύρωση της Ελλάδας. Ταμείο αξιοποίησης εθνικής περιουσίας. Μόνο χώρα που έχει ηττηθεί σε παγκόσμιο πόλεμο μπορεί να υπογράψει τέτοια επονείδιστη πράξη υποτέλειας όπως το Μεσοπρόθεσμο που ψήφισαν οι 155+5.

ΕΘΝΟΣ: Κομισάριοι Βρυξελλών στα υπουργεία. «Ομάδες τεχνοκρατών» από την Ευρωζώνη για εφαρμογή του Μεσοπρόθεσμου. Σκληρό παζάρι μέχρι τον Σεπτέμβριο για το νέο Μνημόνιο. Διϋπουργική επιτροπή για τον έλεγχο των μεταρρυθμίσεων.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Αγριο ξύλο σε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ από οργισμένους διαδηλωτές. Απάντηση των «Αγανακτισμένων» στη βία της Αστυνομίας και στη φαυλοκρατία των πολιτικών.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Χιονοστιβάδα νέων μέτρων εν αγνοία της Βουλής".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Μνημόνιοι σε ΑΕΙ και ΤΕΙ Ριζικές αλλαγές στην λειτουργία των Πανεπιστημίων.

ΕΣΤΙΑ: Ριζική λύση για τους φόρους. Δημοσίευμα του Time με αναφορά την Ελλάδα.

ESPRESSO: Διάσημος ηθοποιός στα δίχτυα αδίστακτων τοκοκλύφων. Πώς του «έφαγαν» μέσα σε 48 ώρες 20.000 ευρώ.

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Κανίβαλοι πάνω στο σώμα της Ελλάδας. Με τρόπο που πλήττει βάναυσα την εθνική μας κυριαρχία επιδιώκεται η εκποίηση εδώ και τώρα της περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου υπέρ των ξένων δανειστών. Ο εκβιασμός θα έχει αιχμή του δόρατος την εφαρμογή του Μεσοπρόθεσμου και το νέο δάνειο των 85 δισ. Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ: Η κυριαρχία των Ελλήνων θα περιοριστεί σημαντικά.

ΤΑ ΝΕΑ: Τύμπανα πολέμου στα ΑΕΙ. Πρυτάνεις-διδάσκοντες αντιδρούν στις αλλαγές. Σύγκρουση σε 6+1 μέτωπα για το νέο νόμο-πλαίσιο που ανακοινώνει σήμερα η Αννα Διαμαντοπούλου.

City Press: "Σκληρή σύγκρουση πρυτάνεων-υπουργείου".

Metro "Ζήτημα... κυριαρχίας".

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Τρέχουν» οι νέοι φόροι. Ξεκινά άμεσα η εφαρμογή των νέων μέτρων.

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Η Γερμανία καθυστερεί το νέο πακέτο στήριξης.

Iznogood

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου